:
Бокс на Першому:

Бокс на Першому: "Торнадо" Хурцидзе та "Містер Нокаут" Міранда

08 червня 2011

11 червня в 18:00 в ефірі Першого - пряма трансляція титульного поєдинку, який обіцяє стати найбільш видовищним в цьому сезоні. Один з найсильніших середньоваговиків світу Автанділ "Торнадо" Хурцидзе захищатиме свій пояс чемпіона світу за версією IBO в боротьбі з відомим колумбійським нокаутером Діонісіо Мірандою на прізвисько "Містер Нокаут".

Інтерконтинентальний чемпіон WBA (5 успішних захистів) і чемпіон Європи за версією EBA (2 захисти), а з березня 2011 року - чемпіон світу IBO Автанділ Хурцидзе, виправдовуючи своє бойове прізвисько, вважає за краще діяти в агресивній темповій манері, на рингу завжди працює першим номером. Фірмова "фішка" "Торнадо" - маятник на зближенні та серії потужних бічних ударів по обох поверхах. Такий стиль є оптимальним з урахуванням невисокого (всього 163 см) росту Хурцидзе і робить його одним з найбільш видовищних бійців в українському профі-боксі.

Його противник - високий, довгорукий і атлетичний правша Діонісіо Міранда, входить до числа 15 кращих середньоваговиків світу двома за провідними версіями: займає 6-у сходинку у світовому рейтингу WBC і 11-ю - в IBF. "Містер Нокаут" вважає за краще вести бій з дальньої дистанції (на противагу Автанділу, який прагне до ближнього бою) і виділяється страшним за силою прямим ударом справа.

11 червня в ефірі Першого зійдуться в поєдинку за право бути першим два протилежних за стилем і дуже видовищних і агресивних бійця.

Це протистояння стане головною подією масштабного вечора боксу, шести рейтингових поєдинків, кожен з яких несе інтригу.

За кількістю конкурентних боїв майбутнє шоу обіцяє стати одним з найбільш сильних за останні роки боксерських турнірів в Україні. І ти станеш його свідком. 11 червня в 18:00 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: