:
Українське національне журі Пісенного конкурсу

Українське національне журі Пісенного конкурсу "Євробачення–2014"

08 травня 2014

За правилами Пісенного конкурсу "Євробачення–2014" переможець Євробачення визначається змішаним голосуванням 50/50 телеглядачів і журі. 

Цього року Європейська мовна спілка вирішила опублікувати імена членів журі всіх мовників-учасників на офіційному сайті eurovision.tv.

Українське національне журі Пісенного конкурсу "Євробачення–2014" складається з 5 членів журі, а саме: 

Голова журі Олександр Злотник – композитор, заслужений діяч мистецтв України, народний артист України, професор, ректор Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра. 

Олександр Йосипович є лауреатом багатьох національних і міжнародних конкурсів та фестивалів, міжнародної премії імені Сіді Таль. Його культурно-просвітницька діяльність набула широкого визнання як в Україні, так і за її межами.  

Члени журі:

Алла Попова – народна артистка України, співачка, поетеса та композитор.

Алла Попова є головою журі Міжнародних фестивалів. Також вона входить до складу журі Всеукраїнського дитячого телевізійного вокально-хореографічного конкурсу "Крок до зірок" та "Дитячого Євробачення".

Катерина Комар – учасниця тріо "Zаклепки", музичний продюсер і композитор, педагог з вокалу. У 2013 році її вихованка Софія Тарасова стала переможницею конкурсу "Дитяча Нова хвиля" та посіла 2 місце в Міжнародному дитячому пісенному конкурсі "Євробачення–2013".

Олена Яловик – українська співачка, у 2010 році фіналістка телепроекту "Народна зірка", у 2013 році її пісня "Доля-доленька" стала переможницею хіт-параду "Наша пісня року". 

Костянтин Мішуков – музичний продюсер, DJ. Офіційний представник в Україні найавторитетнішого діджейського чемпіонату у світі – DMC World Dj Championship. Офіційний представник в Україні англійського музичного лейблу Fierce Angel.

Читайте також: