:
Кубок Стели Захарової на Першому

Кубок Стели Захарової на Першому

10 червня 2011

12 червня в 12:45 на Першому - одне з найбільш значних і масштабних спортивних заходів в Україні – Х міжнародний турнір зі спортивної гімнастики на "Кубок Олімпійської чемпіонки Стели Захарової".

За останні 10 років турнір досяг найвищого рівня, і на нього з'їжджаються спортивні зірки вищого ешелону, в тому числі олімпійські чемпіони. У цьому році до Києва приїхали спортсмени з 11 країн: України, Словаччини, Білорусі, Угорщини, Ізраїлю, Литви, Латвії, Словенії, Швеції, США та Росії. Високий рівень змагань на світовій спортивній арені підтверджує присутність на ювілейному Турнірі впливових особистостей світу спортивної гімнастики - Президента Міжнародної Федерації гімнастики Бруно Гранді і Президента Європейського Союзу Гімнастики Жоржа Гельзека.

Елітний спорт на Першому. Неділя 12:45.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: