:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

10 червня 2011

Цей уїк-енд буде довшим ніж звичайний, а з Першим – цікавішим ніж звичайний!

Субота

12:40ексклюзивна прем’єра фільму-солідарності з японським народом "Афтершок". Андрій Пальчевський та команда Першого особисто побували в постраждалих від стихійної та технологічної катастрофи містах Японії, щоб показати тобі як країна відновлюється після однієї із найбільших катастроф в історії людства.

З однієї подорожі – одразу на іншу. О 14:20 "Феєрія мандрів" відвезе тебе у маленьке і загадкове містечко Шартр, що у 100 км від Парижа та розкаже усі його секрети. Адже саме тут височить знаменитий готичний собор Нотр-дам. 

А ввечері – збирай друзів на перегляд справді видовищного спорту .

О 18:00 один з найсильніших середньоваговиків світу Автанділ "Торнадо" Хурцидзе захищатиме свій пояс чемпіона світу за версією IBO в боротьбі з відомим колумбійським нокаутером Діонісіо Мірандою на прізвисько "Містер Нокаут".

О 21:00 в ефірі Першого один з найбільш видовищних, непередбачуваних і разом з тим небезпечних етапів чемпіонату "Формули-1" - Гран-прі Канади.

Неділя

Освячений день почнеться з Богослужіння Його Блаженства, Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, яке відбудеться на площі перед Успенським собором Києво-Печерської Лаври, а також Троїцького Богослужіння зі Свято-Володимирського кафедрального собору – у прямій трансляції о 9:00.

О 12:45 приєднайся до елітного спорту - Х міжнародного турніру зі спортивної гімнастики  "Кубок Олімпійської чемпіонки Стели Захарової".

А після цього дует "Діафільми" святкуватиме міжнародний День бармена. Чи не забув Вова Дантес прийомчики бармена , який напій навчиться готувати Вадим Олійник та що буде з ведучим Нікітою Добриніним після того, як він вип'є "Чорну Вдову"? Дізнайся о 13:55 в "Так просто!"

О 14:20 "Ближче до народу" стане Діана Дорожкіна. Гламурна українська дизайнера дасть майстер-клас місцевим модницям та модельєрам, а себе випробує на сільській кухні.

О 15:50 соціальне ток-шоу "Про що кіно?" підніме тему взаємин дітей і батьків на прикладі французького фільму "Шалений день – середа".

А о 20:00 – відчуй, що таке справжня швидкість в одному з найбільш видовищних, непередбачуваних і разом з тим небезпечних етапів чемпіонату "Формули-1" - Гран-прі Канади.

О 22:05 програма "Фольк-music" приготувала святковий дайжест до свята Святої Трійці, яке українці відзначають на п’ятдесятий день після Великодня. Цього вечора лунатимуть пісні у виконанні: Любові та Віктора Анісімових, Оксани Пекун, Ігоря Рудого, Наталки Карпи, та гуртів: "Дуліби", "Джерела", ВІА "Кобза", "Mad Heads XL", "Юркеш", "OT VINTA".

Понеділок

Екстра-вихідний буде наймузичнішим за весь тиждень, адже на Першому – найулюбленіші концерти наших глядачів.

О 10:25 - концертна програма "Алея зірок". Найпопулярніші виконавці Росії та України привітають своїх колег Таїсію Повалій та Ігоря Крутого з отриманням власних зірок у Пасажі.

О 13:25 - концертна програма "Мелодія двох сердець" найромантичшнішої пари вітчизняної естради - Віталія та Світлани Білоножко.

О 19:30 - концертна програма "День Києва-2011".

О 21:40 - концертна програма "Останній дзвоник. Випуск-2011".

Проведи святковий уїк-енд на Першому. Тут найцікавіше.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: