:
16 червня 5 переможців талант-шоу

16 червня 5 переможців талант-шоу "Нащадки" будуть нагороджені сертифікатами до МДЦ "Артек"

14 червня 2011

16 червня 2011 року в прямому ефірі програми "Нащадки" за підсумками голосування Всеукраїнського конкурсу телеглядачів будуть відзначені 5 переможців.

Ці 5 переможців за підсумками голосування Всеукраїнського конкурсу учасників талант-шоу "Нащадки" будуть нагороджені сертифікатами на участь від української делегації у десятому ювілейному міжнародному дитячому фестивалі "Змінимо світ на краще", що проходитиме в МДЦ "Артек" з 15 липня по 4 серпня 2011 року.

Ці сертифікати у прямому ефірі програми "Нащадки" 16 червня 2011 року буде вручати голова фонду "Надії і добра", голова оргкомітету міжнародного дитячого фестивалю "Змінимо світ на краще", радник прем'єр-міністра України Валентина Іванівна Довженко.

Нагадаємо, що телевізійний проект "Нащадки" відкривав дитячі таланти з усієї України в прямому ефірі Першого Національного з грудня по червень 2011 року. За цей час сотні учасників змогли продемонструвати свої вміння у найрізноманітніших сферах мистецької діяльності: спів, хореографія, декламування, акробатика, гра на музичних інструментах, прикладне мистецтво.

Щоденно глядачі програми мали змогу оцінювати юних зірочок, телефонуючи до редакції та віддаючи голоси за вподобаних учасників.

6 з них, які набрали найбільшу кількість глядацьких симпатій, стали фіналістами талант-шоу "Нащадки", взяли участь у заключному концерті у рамках марафону до Дня захисту дітей, що відбувся 1 червня 2011 року, та отримали дипломи-подяки.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: