:
Перший відкриє глядачам

Перший відкриє глядачам "Магію цирку"

15 червня 2011

В суботу 18 червня о 19:00 "Магія цирку" (3 частина) увійде у твій дім через екран телевізора.
 
В ефірі Першого Національного – унікальний проект-кастинг національного відбору нового телевізійного міжнародного шоу "Магія цирку".

"Магія цирку" - міжнародний проект, фінал якого відбудеться у Женеві (Швейцарія) у листопаді 2011 року. Маленькі артисти з різних циркових шкіл усієї Європи приїдуть до Швейцарії, щоб показати свій талант під куполом Цирку та розділити своє захоплення та пристрасть з однолітками й одночасно колегами по сцені.
Вперше в Україні наші маленькі циркачі також можуть позмагатися за право представляти нашу державу на фінальному конкурсі у Женеві.

Спостерігай за майбутніми зірками циркового світу в ефірі Першого Національного. З понад 100 учасників з 62 цирковими номерами буде обрано 5 переможців з яких EBU (Міжнародна мовленнєва спілка) обере три циркові номери, що будуть представляти Україну у фіналі шоу в Женеві.

На тебе чекає магічне шоу, за участі найяскравіших молодих талантів - клоунів, жонглерів, акробатів – а також визнаних майстрів циркового мистецтва.

Закохайся у магію. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: