:
18 червня на Першому прем’єра

18 червня на Першому прем’єра "Країни якості"

16 червня 2011

В суботу 18 червня о 13:55 на Першому Національному прем’єра програми "Країна якості".

Як не розгубитися в сучасному різноманітті товарів та послуг? Як обрати дійсно якісний і потрібний продукт? Яку небезпеку криють в собі товари, які здаються цілковито безпечні? Як споживачеві зберегти своє здоров’я і не схибити у щоденному виборі? На ці та багато інших питання, які ставлять собі кожного дня  всі без виключення українці, відповість нова програма Першого Національного "Країна якості".

Споживання – то ціла наука! Споживацький світ не такий простий, як здається на перший погляд. Обирати те, що споживаєте, потрібно з розумом, підкріпивши свій вибір висновками фахівців. Саме на таких висновках і ґрунтуються усі сюжети програми "Країна якості".

Програма "Країна якості" створена за підтримки Держспоживінспекції України  і надає тільки фахові висновки справжніх експертів з найрізноманітніших питань.

Не пропустіть нову програми Першого Національного "Країна якості" в суботу 18 червня о 13:55! Зробіть своє життя якісним!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

 

Читайте також: