:
Соціальний проект

Соціальний проект "Феєрія життя" дозволить людям похилого віку безкоштовно побувати в інших країнах світу

24 червня 2011

Батьки – це головне, що є в житті кожної людини. Вони подарували нам життя, не шкодували сил на наше виховання, віддавали нам свою мудрість і любов, часто відмовляючи собі у відпочинку. Наші батьки ніколи і нічого не попросять у нас, але ми не маємо права забувати, що вони безсумнівно потребують нашої уваги та заслуговують на глибоку подяку і шану. І якими б скромними не були можливості нашого телеканалу Перший Національний продовжує підготовку соціальних проектів для людей старшого віку. Зокрема, з нового сезону в ефірі Першого Національного з’явиться щотижнева програма "Феєрія життя".

"Ми вирішили зробити потужний яскравий туристичний проект для людей старшого покоління, адже програми практично усіх наших конкурентів спрямовані на молодіжну глядацьку аудиторію. Героями нашої "Феєрії життя" будуть звичайні сімейні пари старшого віку. Ми хочемо допомогти людям усвідомити, що в 50, 60, 70 років ще не потрібно себе обмежувати лише стінами будинку і походом до магазину. Життя яскраве і ми будемо втілювати, здавалося б, нездійснені мрії наших героїв", - зазначив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Учасниками проекту можуть стати будь-які сімейні пари українців, за умови, що чоловікові та дружині виповнилося як мінімум 50 років. Незабаром буде оголошено кастинг програми, деталі будуть опубліковані на нашому сайті. За словами керівника проекту Ніни Пономарьової, перевага віддаватиметься яскравим емоційним особистостям з цікавими життєвими історіями та сміливцям з невтримним бажанням нових вражень.

Як повідомив генеральний продюсер Першого Національного Олексій Семенов: "Ми хочемо зробити свято тим людям, які не можуть собі цього дозволити. Адже для героїв програми, більшість з яких живе лише на пенсію, подорож буде безкоштовною. Чомусь склався стереотип, що коли народжуються онуки, потрібно сидіти вдома і в'язати шкарпетки. Наші бабусі й дідусі знову відчують себе молодими і усвідомлять, що світ безмежний і у будь-якому віці можна насолоджуватися життям сповна", - сказав Олексій Семенов.

Ведучими програми стануть досвідчені мандрівники Ігор Захаренко, автор та ведучий програми "Феєрія мандрів", та Ігор Посипайко, який раніше працював над туристичним проектом "Навколо світу за 48 годин". Програма "Феєрія життя" стартує в ефірі Першого Національного з вересня 2011 року.

Для того, щоб взяти участь у проекті "Феєрія життя", необхідно надіслати заповнену анкету учасника та фото на електронну адресу feeria@ntu.ua. Кастинг відбудеться 5 липня 2011 року.

Щоб завантажити анкету, натисніть сюди.

Якщо у вас виникли запитання, звертайтесь за телефоном: 481-46-31, +38-097-707-26-46.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: