:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

17 червня 2011

Вихідні – можливість розслабитись та відпочити в приємній компанії. Разом з Першим Національним ваші вихідні стануть дійсно приємні та насичені.

Субота 18 червня:

О 13:55 на Першому Національному прем’єра програми "Країна якості".

Як не розгубитися в сучасному різноманітті товарів та послуг? Як обрати дійсно якісний і потрібний продукт? Яку небезпеку криють в собі товари, які здаються цілковито безпечні? Як споживачеві зберегти своє здоров’я і не схибити у щоденному виборі? На ці та багато інших питання, які ставлять собі кожного дня  всі без виключення українці, відповість нова програма Першого Національного "Країна якості".

Споживання – то ціла наука! Споживацький світ не такий простий, як здається на перший погляд. Обирати те, що споживаєте, потрібно з розумом, підкріпивши свій вибір висновками фахівців. Саме на таких висновках і ґрунтуються усі сюжети програми "Країна якості".

Програма "Країна якості" створена за підтримки Держспоживінспекції України  і надає тільки фахові висновки справжніх експертів з найрізноманітніших питань.

Не пропустіть нову програми Першого Національного "Країна якості" в суботу 18 червня о 13:55! Зробіть своє життя якісним!

О 14.55  "Феєрія мандрів"  запрошує всіх глядачів Першого Національного у дивовижну подорож до Франції.
 
Руан називають містом ста веж, ста дзвонів та ста музеїв.

Здається, що на вузеньких вуличках столиці  верхньої Нормандії час завмирає, а саме місто схоже на справжній музей шедеврів готики.

О 16:30 художній фільм «Повернути Віру».

Молода фігуристка Віра Решетникова на піку спортивної кар'єри завдяки "старанням" підступного партнера і заздрісної суперниці отримує важку травму, потрапляючи замість Чемпіонату в реабілітаційний центр для інвалідів. Замість запаморочливих перемог - розчарування в людях і перспектива залишитися в інвалідному кріслі назавжди. Боротися з "безнадійним" діагнозом Вірі допомагає молодий лікар Руслан..

"Повернути Віру" - історія про світ професійного фігурного катання, в якому слава переможця завжди знаходиться поряд з чорною заздрістю та ризиком. А інтриги суперників часто небезпечніші за холод та підступність льоду.

О 19:00 "Магія цирку" (3 частина) увійде у твій дім через екран телевізора.
 
В ефірі Першого Національного – унікальний проект-кастинг національного відбору нового телевізійного міжнародного шоу "Магія цирку".

"Магія цирку" - міжнародний проект, фінал якого відбудеться у Женеві (Швейцарія) у листопаді 2011 року. Маленькі артисти з різних циркових шкіл усієї Європи приїдуть до Швейцарії, щоб показати свій талант під куполом Цирку та розділити своє захоплення та пристрасть з однолітками й одночасно колегами по сцені.
Вперше в Україні наші маленькі циркачі також можуть позмагатися за право представляти нашу державу на фінальному конкурсі у Женеві.

Спостерігай за майбутніми зірками циркового світу в ефірі Першого Національного. З понад 100 учасників з 62 цирковими номерами буде обрано 5 переможців з яких EBU (Міжнародна мовленнєва спілка) обере три циркові номери, що будуть представляти Україну у фіналі шоу в Женеві.

На тебе чекає магічне шоу, за участі найяскравіших молодих талантів - клоунів, жонглерів, акробатів – а також визнаних майстрів циркового мистецтва.

Закохайся у магію. На Першому Національному.

Неділя 19 червня:

Програма "Ближче до народу" о 15:20 Першого Національного дарує своїм глядачам можливість на власні очі побачити найвідоміших українців у найнепердбачуваніших куточках України.

Цього разу гостею програми стала відома українська акторка, телеведуча Руслана Писанка.

Глядачі програми зможуть дізнатися чи вважає Руслана Писанка себе публічною людиною, як акторка відповідає на питання про свій вік, якою бачить свою майбутню родину, чи вірить в долю, в яких ситуаціях плаче в подушку, як Руслані працювалося у Москві, чи відрізняються київські і московські чоловіки, яким акторка уявляла свого майбутнього чоловіка в дитинстві і чого шукає в чоловіках зараз та багато інших секретів від зіркової гості.

Саме для вас зірки стануть "Ближче до народу"!

О 17.45 в соціальному ток - шоу Першого Національного "Про що кіно?" мова піде про права жінок.

"4 місяці, 3 тижні і 2 дні"
Румунія (2007 рік);
Режисер: Крістіан Мунджіу.
У головних ролях: Анамарія Маринка, Лаура Васіліу, Влад Іванов. 

Дія фільму відбувається в 1987 році, в останні роки правління Ніколае Чаушеску і представляє типову ситуацію в Румунії тих років. Головні героїні - дві університетські подруги, які приїхали до Бухаресту з провінції і живуть в гуртожитку одного з політехнічних вузів столиці. Одна з них - Гебіца Дрегуц, завагітнівши, вирішується на нелегальний аборт, оскільки аборти в Румунії були заборонені. Через затягування з перериванням вагітності, нестачу грошей і своєї недолугості, Гебіца погоджується зробити аборт у практично випадкового чоловіка з оманливо забавним ім'ям Бебе. Її подрузі доводиться компенсувати брак грошей наданням йому послуг сексуального характеру. Драма розгортається переважно в психологічному плані і має дещо незавершений характер. Головною героїнею стає не сама Гебіца, а її подруга, яка взяла весь ризик на себе.

Фільм став лауреатом премії "Золота пальмова гілка" 60-го Каннського кінофестивалю.

Гості студії:

ТАМАРА ЗЛОБІНА - Експерт гендерної експертної платформи «Крона»;
ТИМУР ЛИСЕНКО – Правозахисник;
СВІТЛАНА УВАРОВА - Ректор Міжнародного інституту глибинної психології;
ОЛЕКСАНДР ГЕЗАЛОВ - Російський громадський діяч, публіцист;
ЗОРЕСЛАВА ШКІРЯК-НИЖНИК  - Заввідділу проблем здоров’я сім’ї інституту педіатрії, акушерства та гінекології АМН України, Член бюро Керівного комітету з біоетики Ради Європи у Страсбурзі;
ОЛЬГА СКОРИНА - Керівник юридичного департаменту Всеукраїнської ради захисту прав пацієнтів;
ОКСАНА ГОЛИКОВА – Заступник директора  Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини.

О 20:35 дивіться програму «Хочу, щоб ти була».

Програма "Хочу, щоб ти була" надасть шанс знайти сім'ю вихованцям дитячого будинку міста Васильків.

Телеглядачі познайомляться: з відмінницею і помічницею вихователів Русланочкою, юним кухарем і футболістом Юрою, талановитим модельєром - самоучкою Денисом.

Програма  також познайомить глядачів в подружжям Володимиром і Ларисою із міста Боярки. Ці люди всиновили чотирьох вихованців дитячого будинку.

О 22:05 програма  "Фольк-music" приготувала святковий дайжест до свята Святої Трійці, яке українці відзначають на п’ятдесятий день після Великодня.

Цього вечора в ефірі Першого Національного лунатимуть пісні у виконанні: Любові та Віктора Анісімових, Оксани Пекун, Ігоря Рудого,  Наталки Карпи, та  гуртів: "Дуліби", "Джерела", ВІА "Кобза", "Mad Heads XL",  "Юркеш",  "OT VINTA".

Напередодні літа програма "Фольк-music" також нагадає пісні, які за результатами інтер –активного  голосування глядачів перемагали в сезоні "Зима – Весна 2011".

Для всіх шанувальників української народної пісні "Фольк-music" повідомляє, що у відпустку літом не йде. Зустрічаємось щонеділі на Першому Національному.

Читайте також: