:
Карлос Сантана став гостем програми

Карлос Сантана став гостем програми "Глибинне буріння" з Андрієм Пальчевським

20 червня 2011

Всесвітньовідомий музикант, володар десяти премій "Греммі" Карлос Сантана дав ексклюзивне інтерв'ю програмі "Глибинне буріння" з Андрієм Пальчевським.

Під час запису Сантана розповів, хто з великих музикантів був його вчителем, і як перемогти страх та егоїзм.  Дивітья "Глибинне буріння" і Ви дізнаєтесь як великий музикант потрапив на відомий фестиваль Woodstock у 1969 році, про що треба пам'ятати і що робить людей нещасливими.

Запис програми відбувся під час перебування Сантани в Києві, де 19 червня, в рамках свого всесвітнього туру, у Палаці "Україна" Сантана дав свій єдиний концерт в Україні. Зі світовою зіркою до Києва приїхала команда із 45-ти осіб: музиканти, освітлювачі, техніки, 5 фур із технікою, і все для того, щоб створити грандіозне шоу і підкорити серця українців. Популярність музикант, якого називають "Королем блюзу", здобув на рубежі 60-х і 70-х. Пісні того періоду, як, приміром, "Black Magic Woman", уже стали класикою.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: