:
Обговорення пенсійної реформи в студії

Обговорення пенсійної реформи в студії "Шустер Live" викликало великий інтерес глядачів Першого

20 червня 2011

Пенсійна реформа,що її прийняла Верховна Рада на минулому тижні залишається чи не найактуальнішою темою для кожної української родини.

Перший Національний, розуміючи велику зацікавленість української спільноти і враховуючи потреби своїх глядачів, створив усі умови у своїй ефірній сітці для того, щоб якнайширше висвітити хід реформування і пояснити глядачам суть реформи.

16 червня Перший Національний в прямому ефірі транслював з Верховної Ради засідання, присвячене прийняттю пенсійної реформи в Україні.

Наступного дня, в п’ятницю 17 червня, обговорення пенсійної реформи перенеслося до студії програми Шустер.Live. Спеціально для цього відбувся телемарафон, стосовно виключно цієї теми. Частка програми о 19:00 склала 9,43%, о 21:23 – 14,12%, о 22:53 – 14,50% (за аудиторією 18+).

Перший Національний і надалі буде реагувати на потреби своїх глядачів, включаючи до своєї ефірної сітки програми, трансляції, новинні сюжети, які матимуть суспільно важливий характер.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: