:
Тиждень китайської культури на Першому пройшов з високими показниками

Тиждень китайської культури на Першому пройшов з високими показниками

20 червня 2011

Минулого тижня в Україну з офіційним візитом прибув Президент Китаю Ху Цзіньтао. Це - перший візит керівника Китаю в Україну за останні 10 років. Минулого року з офіційним візитом в Китаї побував Президент України - Віктор Янукович.

Перший Національний активно освітлював візит голови Китаю в Україну в інформаційних сюжетах в "Новинах", "Підсумках дня" і "Підсумках тижня".

Нагадаємо, що минулий тиждень на Першому Національному був тижнем китайської культури в Україні. У її рамках в ефірі каналу були показані художні фільми і пізнавальні програми. У рамках тижня китайської культури в Україні Перший Національний показав художній фільм "Зачаровані назавжди" і програму "Аудієнція".

В неділю 19 червня Перший показав художній фільм "Супертайфун", частка фільму - 5,26%. Для маленьких глядачів був показаний мультфільм "Король олень", його середня частка (по аудиторії 18+) склала 2,68%.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: