:

"Легко бути жінкою" на Першому: життєві теми і подарунки для глядачів

21 червня 2011

Ток-шоу "Легко бути жінкою" невпинно дивує своїх глядачок. Кожна програма - це незвичайне поєднання легкості, корисності, актуальності і незвичайних сюрпризів. Тепер кожна телеглядачка може не лише подивитися цікаву і корисну програму, але і отримати відмінний подарунок.

Щодня в студії програми обговорюються найрізноманітніші теми. Кожен ранок в гостях у "Легко бути жінкою" - відомі і неординарні особи обговорюють теми, які хвилюють будь-яку жінку.

Інтерес глядачок до програми росте з кожним днем, адже в ток-шоу "Легко бути жінкою" ви щодня можете дізнатися щось нове, отримати корисні поради і виграти різноманітні призи. Частка програми 20 червня склала 5,6% (по аудиторії 18+ Вся Україна).

Крім того в студії "Легко бути жінкою" щедро роздають подарунки найактивнішим і небайдужим.

Конкурс від програми "Легко бути жінкою" і торгової марки Saturn на кращий рецепт сніданку триває. Надсилайте свої рецепти на адресу kisa@ntu.ua і чекайте розіграшу в прямому ефірі програми. Два ультрамодні телевізори від торгової марки Saturn вже знайшли своїх власниць.

Окрім цього кожен місяць в студії програми розігрується скутер. Для того що б прийняти участь в розіграші достатньо купити будь-який вид продукції від торгової марки Saturn, вирізувати анкету на упаковці, заповнити її і відправити за адресою, вказаною на упаковці.

А також щодня в студії програми "Легко бути жінкою" розігруються подарунки для усіх охочих. Потрібно лише додзвонитися в студію і правильно відповісти на питання ведучих, яке стосується теми програми. Завдяки такому конкурсу ви можете стати власницею фену, тостера, кавоварки, міксера і багатьох інших необхідних кожній справжній жінці технічних помічників.

Для телеглядачок з'явилася можливість стати співведучою програми "Легко бути жінкою"! Для цього треба надіслати в редакцію своє резюме і фото. Щодня в прямому ефірі програми, разом з Талою Калатай, Тетяною Гончаровою, Ольгою Сумською, Інною Цимбалюк і Іриною Антонович, ток-шоу "Легко бути жінкою" веде дівчина, яку відібрали в редакції програми.
Хорошою новиною для усіх телеглядачок стане й те, що незважаючи на літо і гарячу пору відпусток, ваша улюблена програма залишається з вами!

"Феномен ток-шоу "Легко бути жінкою" полягає в тому, що кожна телеглядачка, в незалежності від віку, соціального статусу і інтересів, може знайти для себе щось корисне і цікаве в нашій програмі. Причому наше ток-шоу, як виявилося, цікаве не лише жінкам. Щодня в програмі піднімаються найрізноманітніші теми, часто обговорюються важливі соціальні проблеми. Плюс можливість провести час з користю - виграти корисний подарунок не відходячи від телевізора", - зазначив генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф.

По будням о 10:00 тільки на Першому Національному тебе чекає незабутня зустріч з чарівними ведучими програми "Легко бути жінкою".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: