:
Фільм-опера

Фільм-опера "Ріголетто в Мантуї"

23 червня 2011

24 червня о 1:45 в ефірі Першого – унікальний фільм-опера "Ріголетто в Мантуї".

5 квітня відомий італійський режисер і продюсер Андреа Андерманн представив світу фільм-оперу "Ріголетто в Мантуї", що продовжує популярну серію "Живих фільмів".

"Ріголетто в Мантуї" - опера, яку 4 і 5 вересня 2010 року у прямому ефірі одночасно побачили в 148 країнах світу. Фільм знімали в м. Мантуї і ставили наживо за сторінками і часом, вказаним у лібрето.

Над проектом працювала високопрофесійна команда , що складалась із кращих спеціалістів  в області кіно, телебачення і музики. Партію Ріголетто   виконав  славетний Пласідо Домінго, який уперше зіграв цю роль.

Оператор - Вітторіо Стораро, тричі лауреат премії "Оскар", який працював із Ф. Копполою і Б. Бертолуччі. Симфонічним оркестром RAI  керував легендарний диригент Зубін Мета. Роль Джільди виконала молода співачка із Санкт-Петербурга Юлія Новикова.

Приєднайся до справжнього мистецтва. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: