:
На Першому стартує проект

На Першому стартує проект "Моя країна"

20 серпня 2014

Мультфільми бувають різні – розважальні й пізнавальні, створенні за допомогою малюнків, комп’ютерної графіки чи пластиліну, для дітей і для дорослих. А є мультфільми, які подобаються всім. Саме такі з суботи, 23 серпня, починає показувати Перший Національний.

Називатиметься новий проект "Моя країна". Створений він на основі серії пластилінових мультфільмів "Моя країна – Україна", кожна серія котрого відкриє глядачам нові грані історії й традицій нашої країни.

Головна мета програми – познайомити кожного з незвіданою Україною, показати її скарби й наголосити, що українці мають чим пишатись! І ми пропонуємо не просто слухати цікаві історії, а подорожувати разом із героями мультфільмів. Та ще й дізнатися, якою бачать нашу країну та її історію відомі люди – гості студії.

Ведуча програми "Моя країна" Інна Москвіна відзначає: "Серед гостей будуть запрошені відомі артисти, режисери, письменники, співаки. І ви не повірите, наскільки цікаво вони розповідають про Україну! Якою вони бачать її своїми очима".

Перший випуск проекту буде ознайомлювальним – ведуча запросить у студію творців мультиплікаційного проекту "Моя країна – Україна" Степана Коваля, Сашка Лірника та Котика-Вуркотика. І вони розкажуть, як виникла ідея мультфільму, скільки тонн пластиліну пішло на створення 26 серій анімаційного кіно та це багато захопливих історій. Утім, дивіться самі – буде цікаво й пізнавально!

Прем’єра проекту "Моя країна" – в суботу, 23 серпня, о 22:10 на Першому Національному. Відкривайте для себе Україну разом з нами!

Читайте також: