:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

24 червня 2011

Святковий настрій цього уїк-енду вже витає у повітрі і в ефірі Першого Національного. Спеціальні проекти та трансляції зроблять веселішою робочу суботу та яскравіше – аж три вихідних дня!

Субота

О 13:30 "Країна якості" розповість яку загрозу несуть ранні овочі, що знайшли нітрат-тестери на запорізьких ринках та яке молоко слід давати дітям? Також на глядачів чекає розповідь про всесвітньо відомий "антирейтинг" неякісних товарів Rapex.

О 14:30 "Феєрія мандрів" запрошує вас до Ужгороду. Це старовинне українське місто по праву називають "Вікном в Європу". Саме тут можна прогулятися найдовшою липовою алеєю в Європі та побувати в середньовічних замках…

О 14:55 одна з найбільш норовистих трас - міський автодром Валенсії – вчетверте випробує на міцність гуму кращих болідів і професіоналізм кращих гонщиків світу. "Формула-1. Гран-прі Європи. Кваліфікація".

О 17:40 концерт до 75-річчя футбольного клубу "Шахтар"! Це свято не могли пропустити ані Міла Йовович зі співачкою Ріанною, ані одразу чотири українські президента! Три години складного лазерного і піротехнічного шоу, тривимірна 3D-проекція, демонстрація всіх трофеїв "гірників", парад ветеранів і тренерів клубу. Це неможливо пропустити!

Неділя

О 9.05 в програмі "Як це?" Тімур Мірошниченко шукатиме здоров'я у воді. Яким чином вода потрапляє до наших із вами кранів та куди вона тече далі?

О 13:45 "Ближче до народу" стане володар кубку УЄФА, капітан збірної України з футболу – Анатолій Тимощук. Свій єдиний український вихідний він проведе разом з програмою "Ближче до народу" на рибалці! Почистить і приготує рибу та поділиться секретом приготування фірмових спагеті. Розкаже як після народження хрестив своїх дітей у лікарні та як мюнхенська "Баварія" грає в покер перед матчем.

О 14:55 Формула-1. Гран-прі Європи. Найчастіше - шість разів - Гран-прі Європи вигравав Міхаель Шумахер. Дізнайся, хто підкорить трасу на цей раз. Відчуй справжній драйв у прямому ефірі на Першому.

19:00 Концертна програма "День молоді". На Майдані Незалежності виступатимуть Віталій Козловський, Олександр Кривошапко, Валентин Стрикало, гурт "ТІК", гурт "Бумбокс", Альоша та багато інших.

Понеділок

О 13:00 стартує Мистецький телемарафон до Дня Конституції України. Андрій Демиденко (1,2 ч.)

21:50 Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої творчості "World's beauty star-2011"

Вівторок

О 09:35 Мистецький телемарафон до Дня Конституції України

О 12:15 Мистецький телемарафон до Дня Конституції України. Андрій Демиденко (3,4 ч.)

14:20 Мистецький телемарафон до Дня Конституції України. Таїсія Повалій

16:55 Мистецький телемарафон до Дня Конституції України. Віталій та Світлана Білоножки

19:00 Мистецький телемарафон до Дня Конституції України. Урочистості

21:30 Шустер LIVE. Діалог з Президентом. Спецвипуск до Дня Конституції України.

Будь з Першим. У нас завжди свято!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: