:
НТКУ відзначили нагородою за формування гідного іміджу держави

НТКУ відзначили нагородою за формування гідного іміджу держави

25 червня 2011

Національна телекомпанія України нагороджена Почесним дипломом учасника Національної презентаційно-рейтингової програми "Діловий імідж України. Визнання року-2010" за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний, науковий та культурний розвиток України, сприяння розвитку динамічної співпраці та піднесення позитивного іміджу нашої країни у світі.

Національна презентаційно-рейтингова програма "Діловий імідж України. Визнання року–2010" проводилась з метою популяризації економічного, інтелектуального і культурного потенціалу України, розширення ділового партнерства, реалізації спільних проектів, залучення інвестиційних ресурсів, формування гідного іміджу держави і зміцнення міжнародних позицій на світовій арені.     

У програмі беруть участь підприємства, організації та заклади, які роблять вагомий внесок у розбудову демократичних процесів України, її економічного, соціального та культурного розвитку і процвітання, за рекомендаціями міністерств та державних комітетів України, Київської міської та обласних державних адміністрацій, міських рад, Національної академії наук України, ТПП України, спілок та об'єднань.

"Ця престижна нагорода - заслуга всього нашого колективу, який працює над тим, щоб наш телеканал динамічно розвивався. В минулому сезоні в нашому ефірі з'явилося більше 50-ти нових проектів - соціальних, суспільно-політичних, спортивних, розважальних. Це дозволило в два рази поліпшити наші медіапоказники і говорить про те, що Перший Національний -найдинамічніший телеканал України. Ми раді, що наша робота гідно оцінена і глядачами, і програмою "Діловий імідж України. Визнання року-2010". Ми не збираємося зупинятися і надалі презентуватимемо проекти, які будуть цікаві нашим глядачам, а також зміцнювати позитивний імідж країни на міжнародній арені", - розповів Перший заступник генерального директора НТКУ Артем Денисов.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: