:
День молоді на майдані Незалежності: наживо під дощем і в прямому ефірі

День молоді на майдані Незалежності: наживо під дощем і в прямому ефірі

27 червня 2011

З нагоди Дня молоді була підготовлена спеціальна музично-розважальна програма. Почалося святкування о 13 годині на Хрещатику, на якому у різних куточках на імпровізованих сценах виступали  молоді колективи і виконавці, а  також відбулося яскраве екстрім-шоу. Водночас були організовані різноманітні спортивні змагання, участь у яких міг взяти кожен охочий.
Продовжилося святкування на Майдані Незалежності, де  з 18 до 22 години тривав святковий гала-концерт. Під час концерту до молоді з нагоди їхнього свята звернувся Президент України Віктор Янукович. У своєму відеозверненні він зазначив: "Світ належить молодим, а майбутнє України належить вам. Ви зростали разом із нашою незалежною державою. Цього року їй виповнюється 20 років. Ви – ровесники незалежності, ви – свідки перших кроків вітчизняної демократії. Вам тепер доступні усі новітні технології, які роблять ближчим і відкритим увесь світ". Віктор Янукович побажав українській молоді натхнення та завзяття і як Президент України пообіцяв робити все, щоб у молоді була можливість здійснити свої задуми у нашій країні.
Незважаючи на складні погодні умови – невгамовний дощ – учасники концерту до Дня молоді виступали наживо і мужньо боролися з природними негараздами. Адже дощ на щастя! То ж у нинішнього покоління української молоді є серйозний аргумент бути щасливим!

У святковому концерті взяли участь популярні серед молоді гурти та виконавці: "Бумбокс", ТіК, "Валентин Стрикало", Олександр Кривошапко, Віталій Козловський та Альоша. Вони звернулися до молоді із вітаннями та побажаннями:
Віктор Бронюк, гурт "ТіК": "Наша молодь – найкраща у світі. Для того, щоб досягти успіху потрібно поставити перед собою мету, повірити у себе і наполегливо працювати і тоді ваші мрії обов’язково здійсняться. Також потрібно вчитися, вчитися і ще раз вчитися".

Віталій Козловський: "Запорука успіху – це впевненість у завтрашньому дні і віра у те, що твоя мрія збудеться. Якщо кожен поставить перед собою якусь мету і буде невпинно йти до цієї мети, то бажання обов’язково здійсниться. Просто в житті треба себе знайти, а для цього потрібно постійно щось робити, щось різне і тоді в чомусь однозначно себе знайдеш, і прийде момент істини, коли ти скажеш – це мені потрібно, це мені близько і я цим хочу займатися".
Альоша: "В руках нинішньої молоді не лише власне майбутнє, але й відповідальність за завтрашній день наших батьків. Я бажаю нашій молоді насамперед духовної єдності і натхнення творити добрі справи. І, звичайно, здоров’я. Любіть одне одного і оберігайте!"

Андрій Хливнюк, гурт "Бумбокс": "Залишайтесь молодими все життя і майте мету, і хай вам Бог дає щастя, наснаги, здоровя і всіляких гараздів!"

Провели святковий концерт  відомий шоумен Олександр Педан та співачка Еріка, яка дебютувала у цій ролі.
Кульмінацією свята став святковий феєрверк.

За оцінкою правоохоронних органів у святкуванні Дня молоді на майдані Незалежності взяли участь понад 10 тисяч киян та гостей міста.

Концерт у прямому ефірі транслювали телеканали М1, Перший національний та ТРК "Київ".

Читайте також: