:
Міжнародні тренери від CFI у липні проведуть тренінг для співробітників Першого Національного

Міжнародні тренери від CFI у липні проведуть тренінг для співробітників Першого Національного

29 червня 2011

Перший Національний вже не один рік співпрацює з CANAL FRANCE INTERNATIONAL (CFI). У липні 2011 року планується проведення тренінгу для працівників ТВО Інформаційно-аналітичних програм тренерами CFI. Тренінг буде присвячений питанням виробництва новин, покращення якості та графічного оформлення. Міжнародний тренер від CFI протягом 5 робочих днів працюватиме в НТКУ для передачі свого досвіду та знань.

У листопаді 2010 року управління закордонного співробітництва НТКУ організувало візит експерта CFI пані Женев'єви де Монгольф'є з метою ознайомлення з роботою та структурою ТВО Інформаційно-аналітичних програм та в рамках оновленої угоди, що була підписана у серпні 2010 року і яка передбачає співробітництво у сфері програмного продукту та передачі досвіду. В результаті цього візиту було домовлено про проведення тренінгу для працівників Першого Національного.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: