:

"Непокорені" в’язні концтаборів подякували "Надвечір'ю"

30 червня 2011

"Надвечір'я" - унікальний проект Першого Національного, який уже 22 роки є своєрідним клубом для літніх людей, куди вони можуть прийти, поспілкуватись з новими чи старими друзями, обговорити життєві проблеми, поспівати, потанцювати, згадати молодість. Гості програми – відомі особистості або ж прості люди, чиї долі є незвичайними.

Незвичайними є і її глядачі, які надсилають дивовижні листи, сповнені теплом і справжньою вдячністю. Про один з них ми просто не змогли не розповісти широкому загалу, адже він написаний колишніми в’язнями концтаборів, представниками Міжнародного громадського історико-просвітницького музею-архіву "Непокорені". Це відгук на програму "Надвечір'я" 17 червня, що була присвячена пам'яті журналіста та громадського діяча Володимира Литвинова і його ролі у реабілітації малолітніх в’язнів концтаборів.

"Трагічність долі колишніх в'язнів фашизму, серйозність їх життєвих проблем, тональність, яку надає цим телепередачам їх незмінна ведуча Щербатюк Тамара Володимирівна, завжди зворушують серця глядачів, привертають увагу до екранів, викликають сльози співчуття до жертв фашистської неволі та сльози радості за досягнення ними чергової перемоги над злочинною байдужістю до їх долі. Після таких програм люди жваво діляться враженнями та намагаються переглянути їх ще раз при повторі, - йдеться у листі. Дякуємо за те, що на Вашому телеканалі є така добра та людяна програма "Надвечір'я", в якій літні люди мають можливість висловитися і про наболіле, і про радісне. Існування цієї програми свідчить про добру та чуйну увагу до нашого покоління з боку керівництва каналу. Хочеться думати, що це стане хорошим прикладом і для всього суспільства".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: