:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

01 липня 2011

Хоча погода за вікном залишає бажати кращого, в ефірі Першого по-літньому сонячно і тепло. В ефірі - тільки найяскравіші телепроекти!

Субота

В 12:55 "Глибинному бурінню" піддасться життя на сцені і за її лаштунками. Що сильніше: сила бажання або енергія омани, навіщо вигадувати власні правила поведінки в суспільстві і від яких особистих комплексів так і не зміг позбутися улюбленець мільйонів, актор Армен Джигарханян - з'ясує Андрій Пальчевський.    

О 13:40 "Країна якості" розкаже і покаже, що потрібно зробити, щоб не зіпсувати власний відпочинок і за що можна притягти до відповідальності туристичні фірми.

О 15:10 "Феєрія мандрів" покаже тобі всю красу Львівщини. Олеський, Підгорецький, Золочівський замки - подорож так званою Золотою підковою Львівщини точно не залишить байдужим.

О 19:25 концертна програма Мар'яна Гаденка - народного артиста України, пісні якого виконують Іво Бобул, Лілія Сандулеса, Інеш і з задоволенням слухають прихильники української пісні.

Неділя

О 9:05 "рання пташка" Першого Тимур Мірошниченко відправитися на пошуки свіжих булочок до сніданку і заодно з'ясує "Як це?" - випікати хліб, молоти зерно, замішувати тісто в промислових масштабах і навіщо на батоні робити нарізи.

О 12:00 "Ближче до народу" їде чемпіонка світу з художньої гімнастики - Ірина Дерюгіна. Вона вперше потрапить в справжнє українське село, навчиться слов'янським оздоровчим практикам, заспіває разом зі 105-річною довгожителькою і поділиться секретами молодості та стрункої талії.

О 20:35 програма "Хочу, щоб ти була" надасть шанс знайти прийомну сім'ю трьом вихованцями Васильківського дитячого будинку "Сонечко". А також побуває в гостях у подружньої пари Вадима і Олени, які два роки тому удочерили двох дівчаток.

Проведи уїк-енд по-літньому! На першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: