:

"Сусіди" знову на Першому!

04 липня 2011

Серіал "Сусіди" режисера Олега Філіпенко знову в ефірі Першого. Не встоявши під шквалом листів та дзвінків наших глядачів один з найпопулярніших серіалів, володар премії "Телетріумф" та сердець глядачів усієї України повернувся на телеекрани.

Уже у вівторок 5 липня дивіться 1 серію "Сусідів" о 9:25.

Історію п'яти сімей, що живуть в одному під'їзді звичайної київської сталінки зіграли Поліна Войневич, Сергій Дерев'янко, Олександр Ігнатуша, Лідія Вовкун, Євген Капорін та Ігор Антонов.

Можливо в героях серіалу кожен зможе побачити і своїх сусідів. Озирніться, чи не вони живуть поруч з вами?

Головна лірична пара серіалу - Олександра та Андрій - після численних негараздів нарешті разом. Але невирішені проблеми поки заважатимуть закоханим насолоджуватися щастям. Андрій втратить роботу. Зведений брат Олександри, злочинець і мерзотник Влад, не збирається відмовлятися від батьківського спадку. До того ж виявляється, що у покійного батька дівчини, Миколи Миколайовича, залишився маленький син, про існування якого ніхто і не здогадувався…

Загадковий сусід Ігор знайшов своє кохання і переїхав жити в іншу країну. Хто ж тепер оселиться у квартирі Тетяни? Якщо вірити сусідці Радмілі, карти підказали їй, що нові мешканці – дві подруги, які постійно потрапляють у різноманітні пригоди. Одна з дівчат – легковажна красуня, а інша - стримана та розважлива молода викладачка університету.

Маша і Давид побралися перед самим новим роком. Медовий місяць добігає кінця, як і тактовність Радміли, яка ніяк не дає молодятам побути наодинці одне з одним. До того ж у Радміли тепер з’явилося  нове захоплення, романтична історія з тромбоністом Альбертом відходить на другий план. Здійснилася давня мрія – тепер у неї є машина і не якась там, а чудовий "жигуль" на багатообіцяюче прізвисько Багіра. Ексцентрична і темпераментна Рада вчиться водити авто, вважаючи при цьому, що Маша і Давид в цей час мають взяти на себе всі домашні обов’язки.

А в родині Поліщуків знову вирують пристрасті. Денис - перше кохання Світлани, з’явився в її житті через 25 років з надією на продовження майже забутих стосунків… Світлана у розпачі, адже вона кохає Петра.

Тьотя Галя стурбована: Петрович погано почувається, онуку Славку важко звикнути до нової школи.

Але все буде добре, адже "Сусіди" з радістю готові прийти на допомогу одне одному!

Люди різного віку, професій, поглядів на життя, які будують свої непрості, але дуже цікаві стосунки, переживають свої радощі й прикрощі, проблеми та успіхи - тепер мешкають на Першому.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: