:
Закриття сесії Верховної Ради України

Закриття сесії Верховної Ради України

05 липня 2011

У п'ятницю о 10:00 дивіться трансляцію закриття сесії Верховної Ради України на Першому Національному. У парламенті останній, перед літніми канікулами, пленарний тиждень.

Спікер Володимир Литвин пропонує цієї п'ятниці не проводити традиційної "години уряду", а попрацювати над законопроектами, щоб о 13-ій закрити восьму сесію. Про це він сказав на Погоджувальній раді лідерів фракцій та голів комітетів.

Загалом Верховна Рада цього тижня планує розглянути понад 130 проектів законів і постанов. Зокрема, на вечірньому засіданні у четвер хочуть обговорити проект пенсійної реформи. З-поміж іншого депутати мають розглянути у 2-му читанні президентський законопроект про скасування техогляду приватних авто. А також повернутися до закону про амністію - його Віктор Янукович минулого тижня заветував.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: