:
Міні-міс України на Першому

Міні-міс України на Першому

05 липня 2011

Цієї неділі о 10:30 в ефірі Першого - 13-й національний фестиваль краси і таланту "Міні-міс України-2011".     

У Національному київському академічному театрі оперети 37 маленьких красунь, переможниць та призерок регіональних та обласних конкурсів і фестивалів, продефілюють у незвичайних арт-костюмах на тему "Країна солодощів", покажуть свої вміння у "Шоу талантів", а також візьмуть участь у благодійній акції "Подаруй частинку серця". Крім того, третій рік поспіль разом з фестивалем Міні-міс України проходить конкурс юних моделей "Краща дитяча модель Україна".     

У складі почесного журі фестивалю оцінювати міні-красунь буде ведуча найжіночнішого шоу країни "Легко бути жінкою" Ірина Антонович, а також Наталія Ковальова (президент фестивалю "Little Miss World"), Наталя Ворона (президент громадської організації "Красуні Закарпаття"), Віталій Журавський (доктор юридичних наук, професор), Анатолій Солов'яненко (народний артист України, режисер), Лілу (співачка), Лілія Свириденко (редактор журналу Kids.ua), Ірина Чорномаз (Mrs. Globe 2008), Людмила Харів (телеведуча).     

Спеціальним гостем фестивалю стала Kayleigh Victor (Південна Африка) - переможниця фестивалю "Little Miss World-2010". За рік володіння титулом "Little Miss World" Кейлі відвідала безліч дитячих будинків і притулків для тварин, вона вважає, що титул "Little Miss World" - це не просто золота корона, а й можливість допомагати нужденним.

Володарка титулу Маленька Королева України представлятиме Україну на міжнародному конкурсі "Little Miss Nations", який відбудеться в Бразилії, а власниці офіційних титулів будуть представляти Україну на міжнародному фестивалі культури і мистецтв "Little Miss World" і на конкурсі моделей "Little Miss & Mister Continents", які відбудуться в жовтні цього року.     

Яскравий доказ того, що українки прекрасні з дитинства - 10 липня о 10:30 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: