:
Творчий вечір народного артиста України Іво Бобула

Творчий вечір народного артиста України Іво Бобула

05 липня 2011

В новому сезоні на Першому – творчі вечори найулюбленіших артистів України. У святковому концерті на Першому заспіває улюблені пісні і подарує гарний настрій всім глядачам каналу народний артист України Іво Бобул.

На професійну сцену Іво Бобул вийшов у 1979 році в складі сімферопольського ВІА "Море" Валерія Громцва. Співак пройшов довгий творчій шлях, на якому траплялося багато перепон, але він витримав всі іспити долі і зійшов на вершину популярності.
Багато пісень з репертуару Іво Бобула стали народними шлягерами: "Душі криниця", "Місячне колесо", "Якщо любиш, кохай", "На Україну повернусь", "Скрипалю", "Одна єдина" та багато інших. У 2002 році вийшло чотири компакт-диски: "Золота колекція", "Емігрантка", "Небеса очей твоїх", "Тополина любов".

Іво Бобул став дуже відомим і серед молоді, коли гурт "Танок на Майдані Конґо" створив саркастичну пісню "Іво Бобул", де співака представлено у вигляді супергероя. Сьогодні немає практично жодного українця, який би не чув імені та пісень артиста.

"У рік, коли  вся Україна святкує 20-річчя незалежності, Перший Національний продовжує традицію проводити телевізійні творчі вечори відомих митців нашої держави, щоб подарувати всім справжнім українцям незабутні музичні зустрічі зі співаками, композиторами та поетами. Одним з таких подарунків стане вечір народного артиста України Іво Бобула", – розповів музичний продюсер Першого Національного Влад Багінський.

Зустрічайте улюблених виконавців на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: