:
Творчий вечір народного артиста України Юрія Рибчинського

Творчий вечір народного артиста України Юрія Рибчинського

06 липня 2011

Його по праву називають одним з основоположників української естрадної пісні. Він пише для зірок, але з такою ж легкістю відкриває нові таланти і імена. Його пісні вважають за честь виконувати Ніна Матвієнко, Софія Ротару, Тамара Гвардцителі, Валерій Леонтьєв, Александр Малінін, Таїсія Повалій, Лоліта, Наталія Могилевська, Руслана та чимало інших популярних виконавців, визнаних в Україні та за її межами. З-під його пера вийшли такі геніальні твори, як "Дикi гуси", "Тече вода", "Кленовий вогонь", "Зелен клен", "Минає день", "Біла ворона", "Пілігрим", "Віват, король!", знайомі мільйонам. Саме тому Перший Національний не зміг оминути увагою таку видатну персону музичного олімпу як Юрій Рибчинський.

У циклі "Культ особистості" прозвучать відомі пісні геніального поета, написані в співавторстві з не менш геніальним композитором Геннадієм Татарченко. Тандем двох неперевершених талантів виник вже давно і подарував немало гарних пісень, які неодмінно ставали шлягерами.

Завдяки співпраці двох маестро не одна зірка засвітилася на українському естрадному небосхилі.

Тому в цей святковий вечір Юрія Рибчинського і Геннадія Татарченко привітають і заспівають саме їх пісні найяскравіші зірки естради.

Наприклад, Матіас виконає оригінальну композицію "Люсі", якою неодмінно здивує своїх прихильників, а Наталя Могилевська піснею "Белая ворона" торкнеться струн душі всіх глядачів Першого Національного.

У концерті також візьмуть участь:

  • Наталія Бучинська
  • Маша Собко
  • REAL O
  • Оля Цибульськая
  • Віталій Галай
  • та багато інших.

І звісно, самі метри приготували свої музичні сюрпризи для всіх глядачів.

"Юрій Рибчинський - дивовижна людина і талановитий поет, неперевершений драматург і приголомшливий декламатор, продюсер, лауреат міжнародних премій і суперпопулярна особистість. І його творчий вечір в співавторстві з талановитим композитором Генадієм Татарченко обіцяє всім глядачам Першого Національного незабутні враження" - розповів музичний продюсер Першого Національного Влад Багінський.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: