:
Ювілей Михайла Грицкана на Першому

Ювілей Михайла Грицкана на Першому

08 липня 2011

Низку творчих вечорів присвячених 20–річчю незалежності України на Першому Національному продовжить ювілейний концерт  Михайла Грицкана, зйомки якого відбулися 20 травня в місті Чернівці.

Михайло Грицкан володіє унікальним тембром голосу і незвичайною харизмою, тому він завоював серця багатьох слухачів. Артист є давнім шанувальником творчості Володимира Висоцького, тому багато пісень він виконує саме з його репертуару. Більш того, голос Михайла дуже схожий на голос видатного барда.  

До "Літнього театру" Центрального парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка співака прийшли привітати зірки естради і кіно, шоу-мени, народні та заслужені артисти України та Росії: Микита Висоцький, Наталія Сумська, Володимир Талашко, Степан Гіга, Матіас, Ольга Добрянська, Микола Лєкарєв, Павло Бессонов та інші.

Ведучими шоу стали неповторні Ольга Сумська і Віталій Борисюк.  

"Я вважаю, що по-справжньому народний артист – це коли у залі немає вільних місць, коли люди аплодують після кожної пісні, а у фіналі підіймаються, щоб подякувати виконавцю і не відпускають його зі сцени... Саме любов народу і визначає чи є артист народним, чи це звання йому просто подарували чиновники. Побачивши реакцію публіки на концерт Михайла Грицкана, можу сказати, що цей артист є, дійсно, народним", - поділився враженнями від концерту Михайла Грицкана музичний продюсер Першого Національного Влад Багінський.

Чекайте на цей яскравий концерт в ефірі Першого Національного.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: