:
Всеукраїнський конкурс аматорських мультимедіа та відео робіт

Всеукраїнський конкурс аматорських мультимедіа та відео робіт "7 мільярдів"

08 липня 2011

Візьміть участь у відео конкурсі "7 мільярдів" та виграйте iPad 2!

11 липня 2011, Київ - "7 мільярдів" - це тема загальнонаціонального відео конкурсу, розпочатого сьогодні Організацією Об'єднаних Націй і Фондом народонаселення ООН в Україні у співпраці з "Першим Національним" телеканалом України та іншими місцевими ЗМІ, у рамках відзначення Всесвітнього дня народонаселення 2011 року.

"У жовтні 2011 року населення світу зросте до 7 мільярдів. На глобальному рівні досягнуто значних результатів якості життя: люди живуть довше та менше хворіють, а подружжя самі визначають бажану кількість дітей та час їх народження.  Проте, поряд з численними успіхами, існує безліч проблем", - зазначила Директор Фонду народонаселення ООН в Україні Нузхат Ехсан.

Організатори ініціювали відео конкурс "7 мільярдів", який буде проходити з 11 липня по 11 жовтня 2011 року, з надією, що він стане поштовхом для усвідомлення громадянами  власної ролі у покращенні рівня життя і розвитку України.

Запрошуємо учасників завантажувати відео/мультимедіа ролики не довше 1 хвилини 20 секунд, на одну з тем конкурсу:

  • Ваш вибір
    Подбайте про себе - змініть світ на краще!
  • Зелений світ
    Всі 7 мільярдів людей залежать від здоров'я нашої планети.
  • Наша жива спадщина
    Приблизно кожна п'ята людина в Україні досягла 60-річного віку. Давайте будувати мости між поколіннями!
  • Перепис населення
    Тому що кожен враховується. Переконайтеся в тому, щоб вас врахували.

До участі у конкурсі приймаються відео та мультимедіа роботи створені за допомогою відеокамери, фотоапарата або мобільного телефону у різних технічних і творчих стилях: документальних, художніх і живих записів, анімації та мультимедійних презентацій. Кожен учасник може завантажити до 10 кліпів на сайт: http://reporter.korrespondent.net/contest.
Провідні засоби масової інформації підтримали цю ініціативу ООН. Korrespondent.net забезпечив основу для цього конкурсу - розділ Ме-Reporter, на якому щоденна аудиторія вимірюється тисячами читачів. Перший Національний також підтримав цей проект.

"Усі ми є жителями нашої планети і її майбутнє та розвиток не може не турбувати. Цей творчий проект надає можливість показати різноманітність поглядів на життя та суспільство", - повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

Також одним з інформаційних партнерів проекту є газета "День".

Відомий режисер і творець відео Семен Горов буде оцінювати технічні і творчі компоненти представлених робіт.

Призи:
Перше місце - Apple iPad2,
Призи в чотирьох номінаціях - Смартфони HTC Desire S
Приз глядацьких симпатій - рюкзак ООН

Положення Всеукраїнського конкурсу аматорських мультимедіа та відео робіт "7 мільярдів"

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: