:
Трансляцію прес-конференції Президента України на Першому Національному переглянуло 4,2 млн глядачів

Трансляцію прес-конференції Президента України на Першому Національному переглянуло 4,2 млн глядачів

12 липня 2011

В п’ятницю, 8 липня Перший Національний транслював у прямому ефірі прес-конференцію Президента України Віктора Януковича.

Трансляцію прес-конференції Президента України на Першому Національному було також повторено у суботу, 9 липня.

Середня частка трансляції 8 липня на Першому склала 4,47% (за аудиторією 18+), а 9 липня частка збільшилася до 7,62%. Загалом трансляцію прес-конференції Президента України на Першому Національному побачило майже 4,2 мільйона глядачів.

Нагадаємо, що за перше півріччя 2011 року середня частка Першого зросла майже вдвічі у порівнянні з 2009 роком. Середня частка за перше півріччя 2011 року виросла до 3,33% (за аудиторією 18+), а у 2010 році вона складала 2,37%.

Аналогічна динаміка за темпами зростання рейтингів Першого Національного спостерігається і на прикладі офіційного сайту телеканалу. З моменту запуску оновленої версії сайту, що відбулася у травні 2010 року, офіційне Інтернет джерело Першого Національного у рейтингу Bigmir в категорії "Телебачення" увійшло до п’ятірки лідерів.

"Такий стрімкий зріст по усім напрямкам показує, що Перший Національний має намір не зупинятися. Ми стаємо найдінамичнішим каналом, що розвивається навіть у міжсезонь. Оновлення сайту, що відбулося майже рік тому, теж дає свій результат. І якщо на початку минулого року на сайт майже не заходили, то зараз зріст по відвідувачам склав майже у 6000 разів", - повідомив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.  

За період з травня минулого року сайт відвідало 4,1 мільйони користувачів, які переглянули понад 17 000 000 сторінок.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: