:
Місяць без жінок в

Місяць без жінок в "Легко бути жінкою"

14 липня 2011

Жінкою бути легко, але, щоб завжди виглядати неперевершено, відпочивати все ж не завадить – так вважають ведучі найжіночнішого ток-шоу України –"Легко бути жінкою"… і в повному складі ідуть у відпустку.

Але веселі ранки на Першому не закінчуються! Поки Ольга Сумська, Тала Калатай, Ірина Антонович, Галина Янішевська, Тетяна Гончарова та Інна Цимбалюк будуть ніжитися на сонечку, подорожувати світом в пошуках секретів краси та набиратися нових вражень, в ефірі Першого їх замінять… чоловіки! З 18 липня по 18 серпня твій ранок буде починатися в компанії найпопулярніших, найбажаніших та найвеселіших чоловіків України – дяді Жори та Віталія Борисюка. Тепер ти нарешті дізнаєшся справжній чоловічий погляд на усі проблеми та найвідвертіші чоловічі відповіді на усі питання, які тебе цікавлять.

"Це не справедливо, що жінки постійно звинувачують у всьому чоловіків. Чоловіки і зрадники, і не ласкаві, не хочуть сміття виносити, не так її, бачте, цілують. Настав час чоловіків розповісти в ефірі про їхнє життя, з чоловічої точки зору. Це буде відверто і ново. Подивіться на зізнання чоловіків в ефірі Першого Національного", - розповів головний продюсер НТКУ Олексій Семенов.

"Легко бути жінкою", чоловічий погляд – кожного ранку о 10:00.

Дивися прем’єру у понеділок, 18 липня: "Чи жінка розумніша за чоловіка?".

Це літо буде дуже незвичайним. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: