:
Стань учасником нової програми

Стань учасником нової програми "Караоке для дорослих"

21 липня 2011

24 липня на Майдані Незалежності відбудеться зйомка першої програми "Караоке для дорослих". Новий проект Першого Національного створений спеціально для тих кому за 35 років. І вже у вересні глядачі зможуть побачити нову програму на Першому, ведучим якої став Павло Зібров.

В неділю 24 липня о 12 годині усіх бажаючих стати учасником програми та проявити свої співочі таланти чекають біля Поштового відділення №1 (Головпоштамт), за адресою вулиця Хрещатик 22.

Змагання будуть поділені на три тури: у першому турі прослуховуватимуть вокальні можливості жінок, у другому – чоловіків, а в третьому – родин. Головна умова участі є те, щоб вік учасників, звісно, крім дітей, має бути не менше 35 років. До фіналу потрапить один переможець з кожного туру – жінка, чоловік та родина, які надалі будуть змагатися між собою.

Кожен може стати учасником нової програми Першого Національного "Караоке для дорослих". Запрошуємо всіх бажаючих стати учасником та глядачем програми.

Проведи вихідний день разом з Першим на Майдані Незалежності.

Не пропусти свій шанс! Відкрий талант для всієї України.

Довідки за телефонами: 481-46-17, 481-51-83.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: