:
На Першому розпочався

На Першому розпочався "Місяць без жінок"

18 липня 2011

18 липня на Першому Національному відбувся перший прямий ефір програми "Місяць без жінок" разом із ведучими Віталієм Борисюком і дядьою Жорою.

Поки прекрасні ведучі програми "Легко бути жінкою" на заслуженому відпочинку ніжаться в обіймах сонця і морської піни, на варту заступили чоловіки! Відтепер у прямому ефірі цілий "Місяць без жінок" по буднях щоранку глядачів зустрічатимуть не менш привабливі і запальні ведучі – Віталій Борисюк і дядя Жора!

Щодня нові гості, несподівані теми і, головне, – чоловіча думка про жінок! Що ж насправді думають чоловіки про прекрасну половину людства? Які жінки їм до вподоби, що найбільше цінують в них, а що по-справжньому дратує? Ніхто інший, ніж вони самі, цього не розкаже.  

Творчий тандем – дядя Жора і Віталій Борисюк – утворився саме в студії Першого Національного. Для обох ведучих це перший досвід ведення спільного ефіру, тим більше, прямого.

"Особисто для мене є дуже корисним досвід прямого ефіру. Це щось нове – а тому завжди цікаве! Я звик працювати в режимі живого концерту, а тут зовсім інша атмосфера. Сьогодні з Віталіком ми вперше працювали разом. Не секрет, щоб працювати вдвох, потрібно звикнути і притертися один до одного. Незважаючи на перший ефір, можу сказати, що з Віталієм мені було дуже легко! Ми одразу ввійшли в командний режим, де ніхто не тягнув ковдру на себе. Саме цим і відрізняється робота в команді – розуміти і відчувати один одного в кадрі. Тим більше, що до цього в нас не було ні репетицій, ні прогонів", – розповів дядя Жора.

Перший ефір для Віталія Борисюка був не менш відповідальним, адже його дружина, Ольга Сумська, – ведуча програми "Легко бути жінкою"!

"Перше враження від ефіру – це драйв! Було надзвичайно легко і цікаво працювати із дядьо Жорою. Для будь-якої програми найголовніше – щоб не було нудно. А з людиною, яка працювала у КВК і "Cоmedy Club", це вдається на всі сто. Особисто для мене "Місяць без жінок" – це колосальний досвід і практика ведення прямого ефіру", – поділився враженнями Віталій Борисюк.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: