:
Перший відкриє

Перший відкриє "Щасливі долоні"

19 липня 2011

На початку липня, в Міжнародному дитячому центрі "АРТЕК", відбувся VI Міжнародний конкурс-фестиваль талановитих дітей сиріт "Щасливі долоні".

Участь у фестивалі відкрила нові можливості для розвитку талантів і здібностей, перспективи для особистого росту і подальшої освіти в найпрестижніших освітніх центрах України.

У рамках фестивалю 31 дитину з різних куточків України було нагороджено цінним подарунком в номінаціях "Освіта", "Спорт", "Вокал", "Хореографія", "Образотворче мистецтво", "Інструментальна музика". Двоє учасників отримали сертифікати на навчання у ВНЗ України з подальшим працевлаштуванням. Ще один з переможців отримав поїздку в Нідерланди, інший - скрипку від віртуоза Москви Володимира Співакова.

Спеціальними гостями Фестивалю "Щасливі долоні" стали Василь Лановий, Ольга Сумська, Станіслав Говорухін, Марина Голуб, Валерія Ланська, Іван Замотаєв, Римма Зюбіна, Павло Сборщиков, Сергій Баталов, Олександр Носік, Світлана Пермякова, Олександр Пашков, Лариса Шахворостова, Юрій Чернов, Ірина Черіченко, Наталія Гвоздікова, Андрій Чернишов.

В середу, 20 липня о 13:15 Перший Національний покаже VI Міжнародний конкурс-фестиваль талановитих дітей сиріт "Щасливі долоні".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: