:
Національний відбір Дитячого

Національний відбір Дитячого "Євробачення-2011"

20 липня 2011

Дитяче "Євробачення" – свято дитинства. Де ви ще можете побачити стільки талановитих, щасливих, усміхнених дітей водночас? З кожним роком Конкурс дитячої пісні стає все популярнішим. Все більше країн прагне стати його учасником.

Нагадаймо, що Міжнародний Дитячий пісенний конкурс "Євробачення" — це щорічний телевізійний конкурс, в якому бере участь один представник від країни, що є членом Європейського Мовної Спілки. Учасниками конкурсу є діти віком від 10 до 15 років.

Вже зовсім скоро стане відомо, хто саме переставлятиме Україну на Дитячому "Євробчаченні-2011", що відбудеться восени у Вірменії. Адже 31 липня в Міжнародному дитячому центрі "АРТЕК" відбудеться фінал Національного відбору Дитячого "Євробачення-2011".

Цієї суботи глядачі Першого Національного зможуть побачити, як проходив цьогорічний Національний відбір представника від України на Дитяче "Євробачення-2011".

Не пропустіть, 23 липня о 19:55 Національний відбір учасника Дитячого "Євробачення-2011" від України. Тільки на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: