:
Перший висвітлюватиме візит Патріарха Кирила в Україну

Перший висвітлюватиме візит Патріарха Кирила в Україну

26 липня 2011

З 26 по 28 липня Святійший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил відвідає Київ. Це подія, на яку чекають мільйони віруючих по всій країні.

Перший Національний докладно висвітлюватиме візит Святійшого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила до Києва. Щодня ключові події візиту, глядачі зможуть дивитися у прямому ефірі:

27 та 28 липня дивіться на Першому Національному:

  • 27 липня о 10:20 – урочистий молебень на Володимирській гірці у Києві.
  • 28 липня о 09:00 – Божественна літургія на Соборній площі Свят-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Окрім цього, візит Патріарха Кирила до Києва буде широко висвітлюватися в усіх випусках інформаційних програм на Першому Національному.

"В минулому році, коли Святійший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил відвідав з офіційним візитом Україну, Перший Національний масштабно висвітлював його перебування. На базі офіційного сайту Першого ми створили окремий сайт, присвячений саме цій події. В цьому році Перший Національний також долучається до висвітлення візиту Патріарха до України. Ми сподіваємося, що завдяки нашому телеканалу у віруючих християн з’явиться можливість долучитися до такої важливої події, як візит Патріарха Московського і всієї Русі", - зазначив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: