:
Перші дні підготовки до фіналу Нацвідбору ДПКЄ-2011

Перші дні підготовки до фіналу Нацвідбору ДПКЄ-2011

26 липня 2011

В Міжнародному центрі "Артек" розпочалися перші дні підготовки до недільного шоу Національного відбору Дитячого "Євробачення-2011". Маленькі артисти працюють з викладачами вокалу та сценографами, відточуючи кожну нотку, кожну деталь свого виступу.

Окрім підготовки до конкурсу, маленькі артисти беруть участь і у традиційних артеківських заходах. Робота роботою, а відпочинок – за розкладом. Сьогодні учасники відбору відправилися до моря за новими емоціями та натхненням. Морське повітря, як ніщо інше, допомагає маленьким зіркам відновити сили після репетицій. А оскільки в самому морі вокалістам купатися не бажано, вони просто насолоджуються краєвидами.

Щоденний графік учасників розписаний похвилинно. І, звісно, головна частина припадає на репетиції та підготовку номерів до недільних виступів.

Більше про підготовку до фіналу Національного відбору в "Артеку" ви можете дізнатися з щоденників, що виходять на Першому Національному: 26 липня о 12:25, 27 липня о 12:30 та 28 липня о 12:10.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: