:
Місяць без жінок на Першому триває!

Місяць без жінок на Першому триває!

28 липня 2011

Хто сказав, що ведучими жіночого ток-шоу обов’язково мають бути жінки? Протягом останніх двох тижнів Перший Національний розвінчує стереотипи. Тільки з 18 липня по 18 серпня і тільки на Першому найпопулярніше жіноче ток-шоу "Легко бути жінкою" ведуть чоловіки. З понеділка по п’ятницю свій будній ранок глядачки Першого Національного можуть провести у компанії Дяді Жори та Віталія Борисюка.

В понеділок, 1 серпня мова піде про бізнес–вумен. Соціологічне дослідження: третину свого життя успішна жінка спить з комп’ютером і їсть фаст-фуд. Жінки опановують бізнес, а чоловіки відправляють їх на кухню. Жінки прагнуть бути "залізними" леді, а чоловіки так хочуть бачити їх слабкими. Чому чоловіки бояться бізнес-вумен? Відповіді шукаємо в прямому ефірі на Першому.

У вівторок, 2 серпня тема ефіру – жіноче істерика. Чому жінки кричать і б’ють посуд або ж мовчки сидять у своїй кімнаті. Головні причини жіночих істерик і як на них реагують чоловіки?

В середу, 3 серпня Дядя Жора та Віталій Борисюк спробують зрозуміти – чому останнім часом жінки хочуть заміж за молодих чоловіків? Тема програми – нерівні шлюби, він молодший за неї!

В четвер, 4 серпня чоловічий погляд на жінку-водія. Чому з’явився стереотип про те, що жінка не може добре водити авто? Як жінкам відвоювати своє місце на дорозі?

Місяць без жінок на Першому Національному триває. По буднях о 10:00!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: