:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

29 липня 2011

Останні вихідні липня на Першому Національному принесуть глядачам нові враження, нові зустрічі, нові відкриття!

Субота 30 липня:

О 12:35 програма "Країна якості" відповідає на питання споживачів: Як викачують гроші з власників мобільних телефонів? Що знайшли у харчових лабораторіях Одеси та Дніпропетровська? Які газовані напої можна вживати і чи варто це робити взагалі?

О 22:45 Перший Національний покаже жеребкування відбіркового турніру Чемпіонату світу з футболу 2014 року, що відбудеться у місті Ріо-де-Жанейро. Збірна України потрапила в третій "кошик" разом зі збірними Туреччини, Чехії, Ізраїлю, Ірландії, Бельгії, Румунії, Боснії та Герцеговини, Болгарії.

Неділя 31 липня:

О 09:05 художній фільм "Смужка нескошених диких квітів". Виробництво: Кіностудія ім. О. Довженка. Автор: Олесь Гончар, Юрій Іллєнко. Режисер: Юрій Іллєнко. У ролях: Юра Маджула, Олександр Черствов, Регімантас Адомайтіс (дві ролі), Людмила Єфименко, Зінаїда Славіна, Юрій Мажуга, Поліна Нятко-Табачникова, Василь Фушіч, Сергій Бржестовська. Порфір тричі намагався втекти з спецшколи, двічі його ловили і знову вертали на місце. Втретє він втік з новеньким - Генкою. Цього разу їх ніхто не наздоганяв і, більше того, директор прибрав паркан. Хлопці повернулися ненадовго, а залишилися назовсім.

О 14:55 Гран–прі Формули-1 Угорщини. Угорщина - перша східноєвропейська країна, що почала проводити Формулу-1. Перший заїзд Гран-прі Угорщини відбувся у 1986 році. З цього року і по 2011 рік в Угорщині було проведено 26 Гран-прі. Траса Формули-1 Гран-прі Угорщини - Хунгарорінг (Hungaroring) завдовжки 306,663 кілометри (70 кіл).

О 21:20 не пропустіть пряму трансляцію з Міжнародного центру "Артек", де відбудеться фінал Національного відбору Дитячого "Євробачення-2011".

Гарних Вам вихідних, разом з Першим Національним!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: