:
Україна приймає Формулу-1 на воді

Україна приймає Формулу-1 на воді

29 липня 2011

На цих вихідних у місті Вишгород відбудеться Гран-прі України Чемпіонату Світу з перегонів на моторних човнах у класі Формула-1 2011 року. За умови якісної організації, Гран-прі в Україні залишиться ще на п’ять років і стане одним із дев’яти етапів чемпіонату року. Формат чемпіонату такий, як і у Королівських  автомобільних перегонів. Телевізійну трансляцію здійснюватимуть 100 країн світу, а це майже 300 мільйонів телеглядачів.

Очікувалось, що в суботу, 30 липня, офіційне відкриття змагань відвідає Президент України Віктор Янукович. Але в зв’язку  з аварією на шахті "Суходільська-Східна", Віктор Янукович не зможе відвідати змагання Формули-1 на воді.

Планується, що змагання відвідає понад 100 тисяч глядачів, які матимуть змогу подивитися Формулу-1 з берега та зі спеціальних трибун.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: