:
В зв’язку з вибухом на шахті

В зв’язку з вибухом на шахті "Суходільська-Східна" Перший змінить сітку мовлення вихідних днів (оновлено)

29 липня 2011

Перший Національний висловлює щирі співчуття сім’ям загиблих та потерпілих гірників на шахті "Суходільська-Східна".

В зв’язку трагічними подіями, що сколихнули всю Україну, Перший Національний змінить сітку мовлення вихідних днів. З ефіру Першого будуть прибрані розважальні програми та фільми. А саме, 30 липня (субота) о 18:30 не вийде в ефір гумористична програма "Золотий гусак" та о 19:00 творчий вечір Петра Маги. Ці програми будуть показані в інший день.

Нагадаємо, що о 1 год. 57 хв. 29 липня у м. Суходільськ Краснодонського району на шахті "Суходільська-Східна" на горизонті 915 м стався вибух. В аварійній ділянці шахти знаходилося 28 гірників. Станом на 8 год. 30 хв. загинуло 16 гірників, трьох шахтарів з опіками та травмами різних ступенів важкості госпіталізовано. Доля ще 9 невідома.

Президент України Віктор Янукович дав доручення Кабінету міністрів створити урядову комісію для розслідування причин вибуху на шахті в Луганській області.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: