:
Трансляції Божественних літургій, присвячені Дню Хрещення Русі, здобули частку вище за середню

Трансляції Божественних літургій, присвячені Дню Хрещення Русі, здобули частку вище за середню

29 липня 2011

З 26 по 28 липня Святійший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил відвідав Київ. Також в ці дні українську столицю відвідав Патріарх Грузії Ілля. Перший Національний докладно висвітлював урочистості з нагоди річниці Хрещення Русі. Частка Божественної літургії  на Соборній площі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври 28 липня о 9 годині склала 5,84% (за аудиторією 18+). Таким чином, трансляції за участі Патріарха Кирила на Першому Національному мали медіпоказники вищі за середні. Нагадаємо, що і в минулому році інтерес глядачів до трансляцій візиту Святійшого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила був високим, що відображалося на медіа показниках Першого.

Божественна літургія в День Хрещення Русі у Володимирському соборі, що розпочалася об 11 годині, здобула частку 5,0% (за аудиторією 18+). Божественна літургія з нагоди дня пам’яті Святого рівноапостольного князя Володимира о 11:28 мала частку 5,46% (за аудиторією 18+).

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: