:
Дитяче Євробачення: Україна повезе до Вірменії

Дитяче Євробачення: Україна повезе до Вірменії "Європу"

01 серпня 2011

Місяці напруженої підготовки, регіональні кастинги по всій Україні, найдивовижніші молоді таланти та найавторитетніші викладачі, найзірковіше експертне журі та величезна телеаудиторія, щира музика та справжні емоції – все це для того, щоб обрати всеукраїнську маленьку зірку, що підкорить своїм голосом усю Європу.

Апогей усього цього – Фінал Національного відбору Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2011", що відбувся 31 серпня на сцені "Артеку" та в ефірі Першого Національного.

Першими глядачі Першого Національного дізнавалися про усі подробиці ходу Нацвідбору – в ефірі та на офіційному сайті телеканалу.

Першими від команди музичної редакції каналу отримували квиток у мрію фіналісти регіональних всеукраїнських кастингів, які раніше не мали змоги приїхати на кастинг до Києва.

Першу підтримку і авторитетну оцінку отримували маленькі артисти від найпопулярніших молодих співаків та народних артистів України – Степана Гіги, Олексія Матіаса, Міки Ньютон, Наталії Валевської.

Найяскравіші зірочки з Івано-Франківська, Одеси, Києва, Донецька, Ужгорода, Коломиї, Запоріжжя, Тернополя, Дзерджинська, Артемівська, Калуша, Макіївки, Чернівців, Рівного, Нововолинська, Товтрів, Підпечерів, Новгородська, Світлодарська та інших міст, містечок та сіл України засяяли на весь свій талант у Фіналі Нацвідбору Євробачення.

Першою серед найталановитіших за результатами голосування журі та СМС-голосування була обрана Kristall (Крістіна Кочегарова) з піснею "Європа".

Саме вона представлятиме Україну на Дитячому "Євробаченні-2011", що відбудеться восени у Вірменії. У місті з багатовіковою історією, музичними традиціями, гостинними людьми та щасливими дітьми, у місті миру, музики та сонця – Єревані – Крістіна поміряється талантом з представниками дванадцяти країн світу: Вірменії, Білорусії, Бельгії, Грузії, Литви, Македонії, Молдови, Нідерландів, Росії, Сан-Маріно та Швеції.

Залишається лише побажати юній українській зірці, щоб гасло цьогорічного "Євробачення" стало для неї доленосним - "REACH FOR THE TOP!" - досягни висот, Kristall!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: