:
Місяць без жінок в

Місяць без жінок в "Легко бути жінкою" перетнув екватор

02 серпня 2011

Поки прекрасні ведучі програми "Легко бути жінкою" подорожують по світу в пошуках пригод Віталій Борисюк та Дядя Жора щоранку влаштовують пригоди для глядачок Першого. І такі, що і глядачі, і самі ведучі не помітили як перетнули ефірний екватор - чоловіки вже півмісяця сміливо і яскраво проводять ранкові ефіри найжіночнішого шоу країни.

З першого ж дня сильна стать кинувся в бій зі стереотипами - ставлення до коротких спідниць і суконь відкритим, боязнь бізнес-вумен, жінка за кермом і ненависть до шопінгу, - а також поставив найболючіші для себе філософські питання: чи розумніша жінка  за чоловіка , які причини жіночих істерик, як встояти перед жіночими хитрощами і найголовніший - блондинка чи брюнетка?

У студії "Легко бути жінкою" EL Кравчук міркував про шопінг, Павло Зібров та Віктор Павлік сперечалися про блондинок і брюнеток, поліграфолог Андрій Волик разом з Бондарчуком та Іллею Ноябрьовим намагалися вирахувати жіночу хитрість за допомогою детектора брехні, а Олексій Семенов і Петро Чорний разом з сексологом Юрієм Засєдою роздумували над причинами інтрижок.

І як і раніше кожен день "Легко бути жінкою" щедро роздає подарунки найактивнішим. Достатньо всього лише додзвонитися в студію і правильно відповісти на питання ведучих, яке стосується теми програми. Завдяки такому конкурсу ти можеш стати володаркою фена, тостера, кавоварки, міксера і багатьох інших необхідних кожній справжній жінці технічних помічників. Надсилай і свої рецепти улюблених страв на адресу kisa@ntu.ua і чекай розіграшу в прямому ефірі програми. А для того що б прийняти участь у розіграші скутера досить купити будь-який вид продукції від торгової марки Saturn, вирізати купон і надіслати за адресою, вказаною на упаковці.

Не пропусти свій шанс отримати подарунок від найпопулярніших чоловіків країни. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: