:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

05 серпня 2011

Уїк-енд уже близько. Не знаєте де його провести? Сховатися від серпневого сонця та раптових дощів можна на першому. У нас завжди хороша погода і цікавий ефір.

Субота

О 12:30 Танці з зірками (Італія) 1 день (1 ч.). Пристрасні та непередбачувані. Так можуть танцювати лише італійці.

О 14:25 "Країна якості" розкаже і покаже, як не розгубитися в сучасному різноманітті товарів та послуг.

О 17:30 Х/ф "Немає невідомих солдат". Події фільму відбуваються під час оборони Києва на початку Великої Вітчизняної війни. Прообраз головної героїні - юна розвідниця, Герой Радянського Союзу Марія Боровиченко.

О 19:55 Наші у Кремлі. Концерт Софії Ротару. Цей вечір повністю присвячений Ротару та її пісням. Вас чекають несподівані дуети Софії Михайлівни з Миколою Басковим, Стасом П'єхою, Валерієм Меладзе та групою "ВІА Гра". У концерті беруть участь Йосип Кобзон, Лев Лещенко, Лариса Доліна, Крістіна Орбакайте, Таїсія Повалій, Вікторія Дайнеко, Дмитро Колдун, гурт "Потап і Настя" і багато інших.

Неділя

О 11:30 Танці з зірками (Італія) 1 день (2 ч.). Подивись і порівняй чи вправніші у хореографії італійські зірки за українських.

О 12:35 Концерт Вітаса "Пісні моєї мами". Його називають найбільшою загадкою серед сучасних виконавців. Незвичайний голос і неповторні пісні давно стали його візитною карткою у багатьох країнах світу. Тепер можеш почути і побачити його на Першому.

О 13:55 "Вони йшли на Схід". Фільм про італійських окупантів, що просувалися територією України до Москви. Крім радянських зірок - Жанни Прохоренко та Тетяни Самойлової у фільмі брали участь голівудські актори Артур Кенеді та Пітер Фальк, який пізніше став відомим за роллю у детективному серіалі "Коломбо". Зйомки фільму відбувалися на території України.

О 16:35 Наші у Кремлі. Концерт Софії Ротару. Повтор. У концерті беруть участь Йосип Кобзон, Лев Лещенко, Лариса Доліна, Крістіна Орбакайте, Таїсія Повалій, Вікторія Дайнеко, Дмитро Колдун, гурт "Потап і Настя" і багато інших.

О 18:55 Українська Прем'єр-ліга. Сезон 2010/11. "Шахтар" (Донецьк) - "Кривбас" (Кривий Ріг). Чи перерве "Кривбас" традицію програшів "Шахтарю"? За цим матчем спостерігатимуть 10 європейських країн. І, звичайно, глядачі Першого.

Проведи уїк-енд з Першим. Буде цікаво.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: