:
Перший Національний за тиждень підвищив середню частку на 6%

Перший Національний за тиждень підвищив середню частку на 6%

08 серпня 2011

На тлі пониження рейтингу інших каналів, Перший Національний підвищив свою середню частку в порівнянні з попереднім тижнем на 6%.

У цей уїк-енд глядачі Першого змогли подивитися концерти улюблених виконавців, чиї виступи проходять з незмінними аншлагами по всьому світу. Такий музичний подарунок дав свої плоди: концерт Софії Ротару "Життя моє, моя любов" в суботу 6 серпня одержав частку телеперегляду 7,47%, а концерт "Пісні моєї мами" Вітаса в неділю 7 серпня - 4,34%.

Високу частку телеперегляду отримала трансляція матчу Прем'єр-ліги України "Шахтар" - "Кривбас" - 5,14%.

Успішно пройшов також ранковий випуск "Шустер LIVE. Вибране", в рамках якого повторюються кращі програми ток-шоу за рік. У цю суботу проект отримав частку 6,93%.

Зі стабільно високими рейтингами пройшли програми Першого: "Підсумки дня" з часткою 4,95%, "З перших вуст" з часткою 4,79% в суботу, а також спецпроект до Дня Незалежності "Обличчя української історії" з часткою 3,12% в суботу і 3,59% в неділю.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: