:
26, 27 та 28 серпня в прямому ефірі Першого Національного - міжнародний телевізійний конкурс виконавців

26, 27 та 28 серпня в прямому ефірі Першого Національного - міжнародний телевізійний конкурс виконавців "Пісні моря"

08 серпня 2011

Вчетверте конкурс збере конкурсантів більше ніж з 19 країн світу на березі Чорного моря. А зі сцени дарувати море музики та позитиву будуть Потап і Настя, проект "Врємя і стєкло", Брати Борисенко, Сергій Звєрєв, Тетяна Овсієнко, легендарний гурт "Фрістайл" та цілий  водоспад зірок.

Керувати вітрилом шоу будуть незмінні ведучі далекого плавання - Марія Орлова та Тимур Мірошниченко. Цього року кают-компанію з ними поділить епатажний та непередбачуваний Сергій Звєрєв, який буде не лише співати зі сцени, а й постане перед публікою у новому амплуа повноправного ведучого міжнародного телевізійного конкурсу "Пісні моря".

У кожного масштабного конкурсу є свій гімн, а у "Пісень моря" їх навіть два. Перший з’явився у 2008 році й був написаний Михайлом Черкесом. Саме під цей гімн співачка Альоша тоді отримувала заслужену нагороду за перемогу у конкурсі. І саме "Пісні моря" стали для неї першою серйозною сходинкою на шляху до того, аби у 2010 році представляти Україну на "Євробаченні". Другий же, неофіційний гімн, з’явився минулого року, коли вперше Брати Борисенко заспівали зі сцени свій літній хіт "Звёздный берег", написаний молодим талановитим композитором Романом Бабенко.    

Тож цього року зі сцени міжнародного телевізійного конкурсу виконавців "Пісні моря" пролунають обидва гімни. Брати Борисенко заспівають свій хіт без змін, а от запис офіційного гімну буде у новому аранжуванні і у виконанні дуету "Альоша & Альоша". І не дивуйтеся, що ви про нього іще нічого не чули. Співачка Альоша і Олексій Матіас спеціально для "Пісень моря" об’єднали зусилля і записали на студії Вадима Лисиці нову яскраву версію пісні.

Тож цього року міжнародний телевізійний конкурс виконавців "Пісні моря" обіцяє бути вдвічі цікавішим та непередбачуванішим. Всі, хто хоче приєднатися до феєричного шоу, ще можуть встигнути взяти квитки у Севастополь. А до тих, хто залишиться вдома, "Пісні моря" принесе на хвилях прямого ефіру Перший Національний.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: