:
Віктор Ющенко у

Віктор Ющенко у "Досвіді"

09 серпня 2011

10 серпня о 21:45 - Віктор Ющенко у програмі "Досвід з Наталією Семенченко".

Віктор Ющенко увійшов в історію як третій Президент України, активний поборник української мови, історії та культури. Він виступав за вступ України до НАТО і ЄС та опікувався енергетичної безпекою країни.

Що вдалося колишньому Президенту, а що - ні? Як він оцінює ситуацію в країні напередодні 20-ї річниці незалежності? Про це він розповість Наталії Семенченко та глядачам Першого.

"Досвід" - розмовна програма Першого Національного, в студії якої обговорюються найважливіші теми економічного та соціального розвитку України.

Учасники програми — професіонали, які кожен день працюють у сфері теми програми, люди від яких залежить напрямок розвитку обговорюваної проблеми і які реально впливають на ситуацію та можуть її змінити. До дискусії в програмі "Досвід" долучаються представники державної влади, лідери громадських організацій, спеціалісти, експерти.

Під час кожної програми учасники висвітлюють найголовніші питання і дають відповіді на гострі звернення громадян.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: