:
Місяць без жінок: що обговорюють чоловіки цього тижня?

Місяць без жінок: що обговорюють чоловіки цього тижня?

09 серпня 2011

Веселі ранки на Першому не закінчуються! Поки Ольга Сумська, Тала Калатай, Ірина Антонович, Галина Янішевська, Тетяна Гончарова та Інна Цимбалюк продовжують, ні про що не підозрюючи, відпочивати, в ефірі Першого Дядя Жора та Віталій Борисюк влаштували справжній бум чоловічої логіки!

Кожен ранок ці двоє невгамовних ведучих в компанії гостей – найпопулярніших чоловіків України - дають відповіді на питання, які задає собі кожна жінка та в свою чергу намагаються розібратися у жіночій логіці.

9 серпня – "Моя принцеса!" Справжня чоловіча розмова про татових донечок та їх виховання, а також дониних тат і їх готовність ділити своє чадо з потенційним тестем.

10 серпня – "Зрада за зраду!" Жінки вміють пробачити зраду, та чоловіки вбачають у жіночій зраді справжній кінець світу. Чому чоловіки вирішують відплатити зрадою замість того, щоб змиритися?

11 серпня – "Жіноча дієта" і як з нею боротися. Що має робити чоловік, аби його улюблена дружина раз і назавжди забула слово "дієта" та приготувала на вечерю борщ, а не два грейпфрути?

І як і раніше кожен день "Легко бути жінкою" щедро роздає подарунки найактивнішим. Достатньо всього лише додзвонитися в студію і правильно відповісти на питання ведучих, яке стосується теми програми. Завдяки такому конкурсу ти можеш стати володаркою фена, тостера, кавоварки, міксера і багатьох інших необхідних кожній справжній жінці технічних помічників. Надсилай і свої рецепти улюблених страв на адресу kisa@ntu.ua і чекай розіграшу в прямому ефірі програми. А для того що б прийняти участь у розіграші скутера досить купити будь-який вид продукції від торгової марки Saturn, вирізати купон і надіслати за адресою, вказаною на упаковці.

Не пропусти свій шанс отримати подарунок від найпопулярніших чоловіків країни. На Першому Національному.

"Легко бути жінкою", чоловічий погляд – кожного ранку о 10:00.

На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: