:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

12 серпня 2011

Цього уїк-енду на Першому справжній концертний бум. Вітас, Михайло Поплавський та італійські зірки перетворять ефір у справжнє шоу.

Субота

10:10 – французька комедія "Велика прогулянка" з улюбленим французом усіх часів і народів - Луї де Фюнесом - у головній ролі. Спостерігай за неймовірними пригодами англійських льотчиків у Парижі 1942 року.

О 13:15 "Танці з зірками" (Італія) 2 день (1 ч.). Баталії на паркеті найпристрасніших танцівників Італії.

О 19:00 Концерт Вітаса "Безсонна ніч". Унікальний співак, що розбиває своїм "алмазним" голосом не тільки скло, але і свідомість мільйонів шанувальників своєї творчості по всьому світу, влаштує своє шоу на Першому. Тріумфальне шоу, якому аплодували у 40 країнах світу продовжиться о 21:25 концертом Вітаса "Пісні моєї мами".

Неділя

Об 11:40 - російський серіал "Велика прогулянка". Талановитий працівник телебачення Яна пропонує ідею реаліті-шоу, всі учасники якого не будуть знати про те, що їхні дії щомиті фіксують на плівку. Однак стосунки між героями розвиваються не за планом, а придумані перешкоди обертаються реальними проблемами...

О 15:05 - Танці з зірками (Італія) 2 день (2 ч.). Тепер італійські зірки проходять випробування паркетом.

О 18:55 - "Світ моєї любові". Ювілейний концерт М. Поплавського. Співочий ректор і щирий українець запросив на особисте свято своїх кращих друзів і зірок естради.

Проведи уїк-енд з Першим!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: