:

"Книга.UA" стала найкращою телепередачею, що представляє українську книгу

16 серпня 2011

Держкомтелерадіо України відзначив проект Першого Національного у конкурсі на найкраще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ. Інформаційно-розважальна програма "Книга.UA" стала переможцем у номінації "Найкраща телепередача". Вручення дипломів відбудеться 18 серпня 2011 року в Українському Домі під час проведення VII Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку.

"Книга.UA" розповідає про книжки не як про речі, що надруковані і лежать у крамницях, а про людей, ідеї та життєві ситуації, які є першопричиною виникнення змісту книжок. Оновлений проект будується за принципом електронного блогу, де абсолютно різні люди рекомендують зовсім різні книги. Щочетверга о 9:25 на Першому ведучий Борислав Береза та його гості - письменники, журналісти, зірки, продавці книгарень – відкривають сторінки книг, які не лише корисно, а й цікаво читати.

Вітаємо керівника проекту Сергія Нєрєтіна та творчий колектив програми із заслуженим визнанням та бажаємо подальшого розвитку і успіху у популяризації книги серед українців!

Читайте також: